And sometimes, you just need a friend to hold you like it was meant to be.

Har en såndär stund när allt känns så fel. Skolan jag skulle gå i går jag inte i, pengarna jag skulle fått får jag inte, människorna som sagt att de skulle hjälpa mig kan inte längre göra just det. Känner mig nertrampad och trasig när jag äntligen borde få känna mig hel. 
 
Andra saker som också känns fel;
- att inte kunna fråga sina manliga vänner om dem vill se en film utan att det känns som om man frågat om dem vill gifta sig med en.
- att det är augusti och det ligger redan på minusfronten. 
- att jag vill ha glass för min hals bränner men om jag äter det så fryser jag (mer än jag redan gör) gånger tio sen.
- att jag vill göra något men ingenannan vill det. 

Bild från i höstas. 
 

/pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Oh, that lemonade of yours, may I have a zip?

Såatteh. Hej sommarn! Hejdå sommarn! lite så känner jag.
 
Har gjort precis allt det här under juli samt augusti fram tills nu på fredag: Jobbat, sovit, ätit, duschat, förtärt alkohol vid 5 tillfällen (jag vet, bara 5?!?!?! Alkisfrippe, vad hände?) pendlat hem till storstaden (jobbar nämligen i Solna), kollat på tv, film, serier, samt firat en före-födelsedagen-födelsedag!
Intressant va? Tycker jag också!
 
Oh well, förutom att ha tjänat mohohohoney (Yey!) och planerat på hur jag på bästa sätt kan förbruka dem fortast, så har jag bara tagit djupa andetag genom livet, försöka komma på hur jag vill leva mitt liv nu, vad jag vill göra, vad jag står för osv. Men nog om det, Jag ska försöka träna in vanan att blogga igen, tycker det är fruktansvärt kul!
 
 
 
 
Ha det bra sålänge!
/Pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget