Ryktet säger att han sällan bryr sig, men nu har han gjort sig lite fin.

bildbomb från olika tillfällen där jag skulle ha lagt ut bilder åså!

Från Ullareds-resan. tog typ inga bilder, haha!

Min finisdamm,

Födelsedagsmanikyr! (överraskningen)

Asfrän snajgel!

Papi fyllde år!

Aptrött tjej som ska till skolan!

Lagom fina på krogen! Älskar mitt rufs efter headbang-dansen jag körde på golvet, hehehe. Och ögonen som ba; amagad vilket starkt ljus!


Pous
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

honestly, can you belive? We crossed the world while it's asleep!

TjenaMittBena!

jag vet, fruktansvärt dålig på att uppdatera er..
Men jag har haft jättemycket med skolan och jag är nästan klar med allt nu! Började för 2 veckor sen med 12uppgifter, nu har jag 4kvar, känns det inte lite bra i era hjärtan att få veta det? hihi, jag vet! Puss

Men i alla fall, nu ska jag uppdatera er litegranna;

Okej, i Tisdags tog jag med Amanda till Hallsberg där vi fick Fransk Manikyr! När vi hoppade av tåget så fick hon en ögonbindel och jag snurrade runt henne lite på torget så hon skulle tappa bort sig, haha! Sen drog vi till Stikkkans Pasta och käkade lite innan vägarna skildes åt.

I Onsdags så blev jag klar med ännu en uppgift och skickade in den, så jag belönade mig själv med att gå på skolans after school och ta en cider för 64kr(!!!!) bara för att kamma hem 640kr på spelmaskinen! Sen träffade jag Aira och hennes son Kenny, vi gick till LaBagge för en bit mat och sedan vidare till Örebro Teater för att se "Vid Världens Ände" - Karolinska skolans musikal, som var sjukt bra!

I Torsdags tog jag det lurre, tror jag. kommer inte alls ihåg vad jag gjorde då... jaja!

I Fredags så tog jag och pojkis ut Amanda till Strömpan, vilket drag! alla körde nog all in, för runt 12, halv 1 så var det spyor ö v e r a l l t. fifan, kul hade vi i alla fall!

Lördagen och söndagen var extremt chill vad jag minns, hehehe. Kollade film med amanda på lördagen(mycket amanda senaste veckan hehehe), vi tittade på Rio, jättebra! (ni vet mig. jag hjärta disney) och söndag minns jag inte heller. Who the hell slipped me roofies? haha, nämen jag är lite sönderstressad trorja..

Igår så åkte pojkis till Helsinki med sin fader och hans kompis Björn. vad jag vet så däckade denne Björn i hytten strax efter fartyget lagt ut. själv så fick jag min låt på skiva från musiken. Jag var så hes när vi spelade in, synd, för jag gillar låten annars. (och nej det säger jag inte bara för det är jag som har skrivit den)

Och idag så har mitt hjärta sjungit för Egoina, den absolut bästa bloggerskan i detta cyberspace.
Sen har jag och papi käkat pizza. min fina bästa papi.

Nu har ni att läsa för ett helt år också, har hört att ni gillar sånt!

Hare bra nu och om jag är lite seg i en vecka till eller så, så är det för att jag pluggar arslet av mig!

Pous
/Ffrippe
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

åh bajbi bajbi,

Hej darls!

Vilken helg och vilken vecka och den är på långa vägar inte slut ännu! (Ska ta mig i kragen och informera er imorn.) Sen äre ju faktiskt sista seriösa veckan i skolan, och går allt som det ska så är jag restfri (=fri från restuppgifter) innan fredag, vilket vore så jefla skönt altså!

Nu blire dock sängen, tyvärr. Skulle mycket hellre suttit kvar här och berättat om allt för er redan nu, så bra känns det. men så länge får ni lite glada vibbar; "vibbvibbb****viviibbbavibb"

gonatt snyggers!
/Pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nu har ni något att göra inatt!

hähähä, konstiga lagar is the thing!

Läs Här!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

i'm blue da ba dee da ba daj ~

hej lovers!

jag har tänkt att skriva saker hela tiden MEN som vanligt så är det helt tomt i skallen när det väl gäller. Har varit sjuk i veckan, sen blev det ju inställt överraskningsmoment som ni vet, sen hare varit födelsedagsfirande och trädgårdshelg, det är nästan jättefint där ute nu! nä, skola imorn. ska spela in min låt, hähähä.

/Pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nämen.. jaha?

jahapp. dom ringde fören stund senfrån överraskningsstället och sa att dom inte kunde ta emot oss idag då dom saknade varor.. Vilket suger typ sådär cäpämycket.. skitledsen tjej - här har ni henne.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

surprise!

hej darlings!

Nu äre snart dags för min överraskning till Amanda! eller ja, om 4 timmar. men ändå! jag har ställt in ett förinställt inlägg så ni också får veta vad det var! Sen kommer det bilder också! (när jag nu än kommer att orka lägga upp dem haha! ni vet ju hur seg jag är.)

POUS!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

krokodiltårar

jag som bölar i princip aldrig, har just spenderat cirkus 40min till att storböla (den där sorggråten med snörvel, svullna ögon, näsa och det otroligt charmiga brölandet nivet) åt en bok.. Värsta är nog att det känns verkligen som om det är min stora kärlek som "dött" då jag är så inne i bokserien. blö. Nu ska jag försöka att inte drömma mardrömmar om denna upplevelse och hoppas på att jag orkar ta mig upp till nationella imöra. upsi - wish me luck!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jag ser dig nu., ~ (Dikt)

Jag ser dig nu
så klart


Jag ser dig nu
idag


Jag ser dig nu
den du var


Jag ser dig nu
du är jag
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dikter! / länka inlägget

   

A dream made of papermaché

Hej Loved Ones!

Vilken helg, vilken vecka! ojoj. Som nivet så hade jag väl världens sämsta vecka förra veckan, men nu blire ändring på't! Den här veckan äre nämligen massa saker utöver det vanliga! Ni ska få en liten lista längre ner där, men först - Helgen.

Fredagen blev, förutom allt dåligt som hände, helt okej tillslut och jag spelade Super Mario i olika varianter på Wii med min loverboy! Lördagen fixades och trixades igenom, sen på kvällen blevre grillchill hos en polare på landet(jag lyckades även glömmam in mobil ute i fukten såatteh, ja. ni fattar nog vart jag vill komma.), men senare mot natten bestämde vi oss för att Gespot (en krog) var stället man skulle vara på, så sagt och gjort så festade vi vidare där. Kom hem runt tretiden. vaknade vid halv ett på söndagen, i princip sprang upp och kollade med alkoblåset om´hur nykterist man hade varit, tog mopeden och drog till Ica Maxi för att inhandla tårta till papi som fyllde år! så firade honom hela dagen med tårta, presenter och lyxig middag! hoppas ni hade lika trevligt i helgen som jag!

den här veckan;

  • Måndag (idag); Ärjag lite hemma och sjuk ochsånt. ska skriva fusklapp till Mattenationella (det är vår lärare som vill det) Sen ska jag försöka ta mig jättesnabbt till marieberg men vet inte hur och när ännu, vill inte sitta på varken moped eller buss. uhö. kanske åker till skolan senare om jag mår bättre dock.
  • Tisdag; Först blire Mattenationella, efter det överraskning till Amanda som fyller guld(18) på onsdagen!
  • Onsdag(aka Amandas b-day); kalas och firande för b-day-kid och samtidigt lite heido-kalas då hon åker till London tills måndagen efter eller hure nu än va.
  • Torsdag; trore va någe kul här också, kommer dock inte riktigt ihåg vad. än.
  • Fredag; Ska först klippa/färga håret på pontusen och klippa papi också trorja. sen skulle det bli spelarkväll som det va i fredags. mysigt!
  • Här har jag inget inbokat, men det blir nog vit helg iaf. ekonomin stödjer inte alkolism harjag hört. buhu.
  • Söndag; Chillililildag eller så, vi får väl se!
/pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I'm always wrong, but you're never right.

jävla fredag 13e. Kan ju ta och trycka upp nåt på ett barnförbjutet ställe.
Klockan är nu snart 12, jag gick upp 8 och hittills har 3 skitirriterande saker hänt.

  1. Missade bussen med ca 3sekunder
  2. Tåget var inställt
  3. Tappade mobilen i marken så den ville inte funka först. men jag och mina superkrafter firrade det efter en stund. Men ändå.

för övrigt har i princip hela den här veckan varit bajs. Enda braiga saken har nog varit att jag har övningskört med körskolan och att jag har varit i skolan hela veckan.

blöh.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Who cares if you disagree? You are not me, who made you King of Anything?

Hej Lovers!

Tänkte slänga in ett litet inlägg här så ni vet att jag lever! Ni vet ju måndagar, 08.00-17.10 och jag är busy busy nu när alla nationella håller på och alla uppgifter ska lämnas in. Just nu har jag tagit en 5minutare från Filosofi-uppgiften. Jag är nog död innan den ska in. blörch.

Fastatteh, jag får VG i Engelska B om jag gör bra ifrån mig på sista nationella-delen på torsdag och det ska jag säga er, känns sjukt bra! fast jobbigt eftersom det är den jobbigaste/svåraste delen.


strax innan två idag så ska jag övningsköra första gången med trafikskolan! Wish me luck!


/pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

it's time to let go ~

Hej lovers!

just nu är jag bara så genuint jävla ledsen i ögat altså. Katerina (BigBrother) åkte ut. Förlåt om jag förstörde eran kväll nu också. Ärligt talar så vill jag nästan demonstrera i en sadface-smiley men nej. I alla fall, här kommer en flashback från min helg!


Fredag; Åkte in till skolan så jag var där ungefär en timme innan nationella, satt och spelade goldminer och sen gjorde jag provet. Fick reda på efteråt att man skulle ha fått ett häfte med texter att läsa igenom menatteh.. Det hade inte jag fått såatteh.. Det gick som det gick, forhoppningsvis bra åtminstonde! Drog på stan med Amanda, vi shoppade lite och käkade Bakad potatis (hehehe) på La Bagge, jättemysigt! Åkte hem, powernapade och när jag vaknade så tänkte jag åka till skolan, borstade tänderna tillochmed(!) sen kom jag på mig själv och gick ner för att laga mat men kom ännu en gång på mig själv med att leta efter en burk och en sked i knivlådan? Lite lost tjej här altså! Avslutade i alla fall kvällen med att "festa" med grannarna haha!

Lördag; Vaknade nånstans runtomkring tio, va allmänt seg fram tills halv ett ungefär, för då gjorde jag mig klar för att åka till min farbror på efter-födelsedagen-lunch. Sen när vi kom hem igen så åkte vi ganska snabbt iväg till marieberg och handlade lite grejer till golv och en överaskning till någonsomfyllerväldigtsnart! På kvällen blev det Gespot med mina lovers!

Idag; har degat i princip hela dagen känns det som, fast egentligen har jag och pontus fixat överaskningen! Blev asabra, ska lägga upp en bild på den sen när födelsedagsbarnet fyller åså! Nu ska jag sova och inte drömma om hur ledsen jag är för att Kattis åkte....

Pous på er!

/ffrippe
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nationella eng B!

Och sen insåg jag just att jag hade nationellt prov i English B - Writing. Wish me luck babers!

/pous
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

some say weekness is a strenght. ~

åhfifan.
Jag övningskörde idag. långt och länge. i 2 omgångar. och så jag hann med att krocka också. i garageväggen... hehehe. Bra jobbat Frippis! Sen har jag varit hurtig idag också! menatteh, nu blire BB å mys med pojkvän å sen sova.

love u

/frippe
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

when you wish upon a star ~

Hej Loved ones!

Blev ingen skola för mig idag heller. jävla pissvecka altså.
Nu ska jag strax åka till apoteket och maxi med Lizzie!


för skön bild btw!



/Pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ahfifan!

tjo bres!

okej, jag erkänner. jag är inte rolig. jag är hysteriskt rolig! hehehehe, var hos tandläkaren förut, skulle firra en lagning i en tand (helt onödigt då hålet är minimalt) men min tandläkare va sjuk så då bokade jag om tiden istället, hehehe.
På vägen hem så bestämde sig min moppe för att "nä, nu har jag bensintorka" fast hon inte hade det. ja det är en hon. Hon heter Myran (om ni mot förmodan undrade). så jag fick gå cirkus en kilometer tillbaka för att tanka. jähtekult. verkligen. Träffade en söt liten gubbe dock hihi!

Hela dagen har jag slöat med min pojkis ajpod för han har Angry Birds (världens bästa spel efter Goldminer) och nu ska jag strax käka!

Hare bra

/pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

udda dag

vaknade efter ca 4-5 timmars sömn, mitt huvud sväller, jag hostar och snorar och känner mig väldigt disorienterad. jähteruligt.

Just nu känner jag mig dock mest deprimerad och värdelös.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

somna lär jag väl inte göra på ett tag nurå. fan. ska aldrig mer festa på en lördag igen. på ett tag i alla fall.

så. tlööött. johnieboy, vart äru? *ledsen gubbe*

En bra grej med valborgen var ju att vi lyssnade på massor av bra musik, bl. a. En Helt Ny Värld - Aladdin (Ronja) & Jasmine (mig) och Hakuna Matata-låten där jag skulle "coacha" in Simba när han skulle sjunga sin del, men blev knasig i huvudet och pekade mot laptopen och sa; Simon! och Ronja trodde jag sa; Siv! och vi skrattade tills tårar forsade och lungorna dog. Bra tid det där. Önskar vi haft det på film.

Nu ska ni få två fina länkar på gamla YT (YouTube) videos som fortfarande är för bra! (om ni mot förmodan missat dom)

http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4 - harry potter puppet pals

http://www.youtube.com/watch?v=05hDiLTDkFo - sagan om de bannlysta



Nä, nu har jag nog inte tid med er längre. Fast ni gillar mig ändå.

/pous
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Valborg?

Vad är en valborg? jo det är en Val i en Borg...

Fast nej. det är en dag där många unga tonåringar har sin första fylla, de äldre tonåringarna har vanan inne och kör grillning och alkohol på tills 5 på morgonen, de "nyvuxna" (20-30) håller sig hemma med ett litet sällskap av familj eller nära vänner och de äldre vuxna (30+) drar ut till pubar och fester där de kan få känna sig som tonåringar igen.

Jag körde en blandning av att hålla mig hemma, grilla och alkohol och sen adderade jag lite vänner och obekanta ansikten med spel, musik och mat. fifan. vilken Valborg! Tack alla som medverkade. Det var en gnutta kallt där i slutet men vad gör en köldskada om man får ha det trevligt?

Hoppas ni hade en asabra valis - det hade jag som ni nog redan förstått!

/pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget