jaja, jag vet..

..Att jag har varit världens sämsta bloggerska igen, men jag har hört att ni förlåter mig ändå!

Okej, en snabb uppdatering:

* Var på krogen med några vänner, det var 100% Party på Strömpis - asnajs!

* Låg hemma i princip hela veckan med feber/ont i örat/dunderförkylning, mindre kul.

* Träffade Skolläkaren som inte alls var på min sida och tyckte inte alls att mina halsmadlar såg så farliga ut (fast det är smärtan som är problemet)

* Var på middag och spelkväll hos en kompis "på landet", vilket var riktigt trevligt tills han blev lite för kanon och spydde i handfatet, haha.

* Beställde hem böcker (bokmal, jagvet!) för ca 600kr = fattig men glad tjej nu!

* Var med och upptäckte mögel i vårt vattenskadade kök, så nu kanske jag äntligen får min vilja igenom med mina ritningar då en del luckor och skåp är skadade och vi måste byta ut i princip hela köket! Mohahah! fast jag är ledsen över att vårat fina golv måste försvinna!

Och nu kommer det som jag faktiskt ville säga - på riktigt;

Den här veckan kommer bli kanon!
Idag är jobbigt, men brasomfan, men jobbig då jag inte sovit något inatt (haha, ovanligt - jag vet) Men det är musik idag. aj lövs et! puss på't föfan!
Imorn och onsdag är softa skoldagar, på torsdag fast kanske redan på onsdag om jag har den turen, så kommer mina böcker (!!!!) Och sist men absolut inte minst, så på fredag blire sushi och bio med tjejorna med stora F! Filmen vi ska se är en ny Disney-film och heter Trassel! (hehehe, jag och barnfilmer <3) Resten av helgen så ska jag supermysa med min pojkvän och ha "kvalitétstid", mysigt!

Åhherrejävlar va långt det här inlägget blev. Men altså, orkade ni läsa allt det här så skickar jag en kexchoklad och energidricka i tanken till er! Slänger med en lagom-nykter-tjej-tar-egobild-bild från förra helgen också!

/Pous!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hur mycket...

... snor får det egentligen plats med i näsan?
äckligt, jag vet, men ändå.
nyser hela tiden, det rinner och jag har påbörjat min andra toarulle för snytaktiviter det kittlas irriterande mycket i näsan och jag är hungrig!

No more soup for you! (haha, scrubs <3)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ahmen tjafan!

tjabba tjena hallå!

nu har jag syndat igen, fölåt mig.
Ni får helt enkelt en snabb uppdatering över helgen.

Fredag:
blev ingen skola, dock blev det krogen! vi festade och hade kul somfan, senare på kvällen blev en av mina vänner lite för glad i håget och bestämde sig föra att vara allsmäktig, men allt annat var trevligt.

Lördag:
vaknade smått trött sisådär kl f y r a på eftermiddagen, flög faktiskt upp ur sängen trorja. hahah! gick igenom gårdagen med en av vännerna och sedan bestämde vi oss för att va på't igen, men det sket sig för mig, så jag stannade hemma, kommer dock inte ihåg vad jag gjorde mer än att jag tog min moped lite spontant och åkte för att handla panpizza..

Söndag:
vaknade dundermegaförkyld och kände mig som om jag gjort läppförstoring och varit med i slagsmål typ. Gick och irriterade mig jättemycket på mitt hår när jag väl orkade ta mig upp ur sängen då det totalt fucking jävla skit-vägrade att ligga kvar i tofsen! låg mestadels av dagen i sängen och längtade efter iskall nyponsoppa.


Hahah, har inte ens varit dunderförkyld i ett dygn och har snart fyllt en ica maxi-kasse med snorpapper, sug på den ni! Förövrigt så står nässprayen och jävlas med mig och typ "tar du mig så kommer du att känna att du kan andas igen", usch,hatar nässpray! ahfyfan, nä. ska se om jag orkar ta mig till skolan. (förmodligen inte, men det är musik idag, och jag gillar verkligen musik)


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

När det egentligen inte spelar någon roll ~

Hallåe snyggven!

Såhär är det:
- jag har haft jättebråk med pojkvän
- knappt sovit något
- inte mått så bra

och har därför inte orkat lägga upp något i bloggen, men jag ska försöka bättra mig!

har varit hemma nu på förmiddagen då jag har kallsvettats och haft ont i örat men ska snart göra mig i ordning för att åka in till skolan. Ikväll är 100% Party på Strömpis, så ska kanske försöka ta mig dit om jag mår bättre efter skolan, vi får väl se.

/pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

måndag = skola...

Godmorgon kära läsare! (om man nu vill kalla det för en "god" morgon)

inatt har jag sovit ungefär lika mycket som ingenting, vilket är som vanligt med andra ord.
Om en halvtimme ska jag vara klar för att ta mig till skolan som börjar 08.00 (suck) och slutar antingen kl 16.00 (dubbelsuck) eller 16.40 (trippelmegasuck). kul liv och kul nytt schema, bra jobbat schemasättaren!
som vanligt har dom dubbelbokat två olika lektioner så jag får vara gnällspik i år igen.
Det gör mig till ledsen tjej tror jag. Eller?!
Men nu är det också såhär, att jag hade tänkt att ta mig en liten tripp förbi apotekarns för att införskaffa mig lite trötta tabletter, återkommer om det!
Ne, nu ska det borstas tänder och hår, unt later ajm back in hell. (som i sömnbrist)

/pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Söt kissekatt!

Jag har en katt, han heter Loopis. Han gillar att jävlas med folk, eller, gillar och gillar, han älskar det! Och trots sina 7år så hoppar han fortfarande runt, jagar efter fötter och snören, blir helt tokig när han känner lukten av tonfisk och puttar ner blommot o. dyl. när han känner att dom är ivägen eller om han bara vill ha lite uppmärksamhet. Min katt är väldigt stor, många blir förvånade över att han är så stor och då är han inte tjock, utan bara väldigt hög. Loopis kan öppna dörrar också, han hoppar upp på handtaget och hänger sig fast i några sekunder, sen släpper han å puttar upp dörren. Trots att min papi har byggt en kattlucka till honom som han kan springa ut och in igenom utan problem och hur mycket han vill!

Men just nu har han intagit min säng, brett ut sig ordentligt och ligger just nu och snarkar för fullt!
hur kan man någonsin bli sur på en sån kissemiss?!''

här är bilder från 2a advent 2010 när jag hittade honom efter att ha tömt lådor på julsaker!


Han får nästan inte ens plats i lådan!





/pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Heja Vargen!

Länkar nedan till aftonbladets hemsida och ett inlägg om vargjakten!
Jag tycker att vargarna sköter sig bättre än jägarna, skulle jag ha varit varg skulle jag nog inte vara lika snäll mot någon som försöker ha ihjäl mig.
Heja Vargen!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8415751.ab

/pous
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vadå vargjakt - igen?

Läste på aftonbladets hemsida att vargjakten ska sättas igång i år igen, trots det misslyckande som det bevisligen skedde vid förra årets s.k. jakt. 20st vargar ska skjutas, men hur ska det gå när det är över 16.000 jägare? Hur tänkte man där liksom?!
Enligt min åsikt så känns hela den här jaktgrejen väldigt oseriöst och inte ett dugg genomtänkt och faktist, så tycker jag att vi borde skicka ut jägarna till att bli skjutna, det är ungefär lika rätt. Och visst, vargen dödar mycket boskap, folks hundar har råkat illa ut osv. men dom gör det ju för att överleva, det är en instinkt, människan gör det för att det är kul. Det är kul att panga på djuren, se på när dom dör och känna sig stolta över vilka fantastiska byten dom har fixat.

Jag blir arg och ledsen på den svenska logiken, eller kanske den mänskliga logiken?
Det är fel att döda för nöjes skull, och så undrar folk när någon går och sjuter ihjäl en massa folk vilka fel han/hon har i hjärnan, men ni jägare, vad fan är era sjuka fel då?

Bilden är från förra årets jakt.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dina fotspår ~

Jag andas
ut
och
in


Du tittar
men ser inget speciellt
med mig


och när dina fotspår sakta tynar bort
ska jag se dig gå långsamt

härifrån.


Jag blundar hårt
blinkar
och
tittar

Du andas så hårt
att all luft inte får plats
i dig.

men när snön har lagt sig där du en gång har gått
ska jag rita fotspår åt dig

nångång.


Jag andas
ut
och
in

Men du ser inget speciellt med mig ändå.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dikter! / länka inlägget

   

Öroninflammation är skönt, har jag hört. ~

Jahapp, här ligger jag nu med öroninflammation och känner mig allmänt jättemysig.
Känns allvarligt talat bra att jag va i skolan första dagen det här året, bara för att bli supersjuk natten till den andra. suck, pust, stånk å kanske ett litet stön.
En vän till mig födde igår sin son också, väldigt söt krabat! ville bara nämna det.


en oredigerad tidig höstbild, tagen en morgon på väg till skolan får följa med också!
/pous

höstfrostbild
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

1 år sedan ~

insåg just att jag skapade en blogg för ett år sedan, exakt samma dag det här året skapade jag istället denna blogg då jag inte var så aktiv på den andra, haha!
Första skoldagen idag, äckligt trött var jag. Kanske inte så konstigt då jag bara sovit i 1½timme (y' slocknade direkt när jag kom hem och vaknade för en stund sen, fortfarande trött men ändå för pigg för att somna om igen haha!
Nu ska jag nog se på en film och sedan blir det att sova!

/pous

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Snöflinga ~

Första inlägget blir en dikt som jag skrev för några år sedan och fick jättebra respons på!
namnet på dikten hittar ni som rubrik och jag slänger upp en bild som jag tyckte passade bra till dikten c:

//pous


Första inlägget här får bli en dikt som jag själv har skrivit för några år sedan och som jag fick jättebra respons på. Namnet är rubriken!  Slänger upp en bild också c:          jag såg på    dig när du    flöt i vinden.        du var lycklig.        det är kallt här nere,  hur är det där uppe hos dig?        fotspår sätter sig    i ihjälfrusen mark    om du rör dig.          du är en snöflinga      fast i frusen mark.      hur känns det att vara död?  när en tanke inte längre kan delas,  ett skratt inte kan smitta av sig,  och en kram inte längre känns?            du är en snöflinga    men du är inte död.          och jag ser på    när du    flyter iväg med    vinden på axeln.

jag såg på

dig när du

flöt i vinden.



du var lycklig.



det är kallt här nere,
hur är det där uppe hos dig?




fotspår sätter sig

i ihjälfrusen mark

om du rör dig.




du är en snöflinga


fast i frusen mark.




hur känns det att vara död?
när en tanke inte längre kan delas,
ett skratt inte kan smitta av sig,
och en kram inte längre känns?





du är en snöflinga

men du är inte död.





och jag ser på

när du

flyter iväg med

vinden på axeln.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dikter! / länka inlägget